Logo AMEC
Cursos - INNOVACIÓ & ADAPTABILITAT

Necessites que el teu personal de planta redacti de manera clara i senzilla les incidències, comunicacions, informes i manuals?

Formació molt pràctica de 2 hores destinada a persones treballadores a la indústria procedents de FP o similar sobre com redactar de forma correcta, clara i senzilla.

Vols conèixer les claus per aplicar el llenguatge i la comunicació no sexista en diferents canals i formats?

&nbsp

Durant la formació, es realitzen exercicis per aprendre a fer servir un llenguatge no sexista que recorri a fórmules que no resultin forçades ni artificioses. Així mateix, es repassen algunes tècniques bàsiques per combatre estereotips, visibilitzar l’acció de les dones i aconseguir que se sentin representades.

Davant l’escassetat i l’increment de preu d’alguns materials, ens sorgeix el dubte: podem evitar l’increment de preu mitjançant el canvi d’alguns materials?, però coneixem realment quines propietats tenen aquests materials nous? podem incorporar-los a la nostra producció?

En diversos sectors ( química, transformació de metalls), els costos de materials depenen en una part significativa de matèries primeres que es cotitzen en mercats amb alta volatilitat

L’índex de volatilitat en aquests mercats s’ha incrementat notablement en els darrers 10 anys, per la qual cosa el risc d’inestabilitat als costos de compra també.

Desarrolla los cinco factores claves de competitividad para la gestión empresarial en contextos inciertos. Escoge módulo o desarrolla el programa entero.

AGILE se basa en una filosofía y conjunto de herramientas que ayudan a las empresas a adaptarse a entornos de alta incertidumbre. En el entorno actual VUCA, la forma tradicional de trabajo retrasa mucho la entrega del producto final.

L'únic risc d'innovar és no fer-ho

En un món tan competitiu i internacionalitzat, la diferenciació és clau per a la millora de la competitivitat empresarial i, per diferenciar-se, és imprescindible estar atents als canvis de l’entorn. A amec proporcionem una visió estratègica que facilita l’adaptació de les nostres empreses.

Com t'ajudem des d'amec?

Formació per afrontar els reptes tecnològics

La tecnologia és una eina diferencial, la innovació en processos, materials o serveis és un factor determinant en la competitivitat de les empreses industrials. Per això, a amec disposem d’una oferta d’activitats i serveis planificada per donar resposta als principals reptes tecnològics. 

També comptem amb una agenda d’esdeveniments dirigits cap a la innovació i l’adaptabilitat.

No et perdis cap esdeveniment!

 

Connectant-te amb altres empreses i amb el coneixement

No facis el camí tu sol, deixa’ns acompanyar-te per trobar-te les millors opcions a partir de la col·laboració amb altres empreses associades de la nostra comunitat. Aprofita també el nostre valuós ecosistema, que integra gran coneixement, i que suma centres de recerca, socis amb un alt grau d’experiència i empreses emergents industrials.

 

Apropant-te les tendències empresarials i socials

Consulta el nostre Observatori per descobrir què està passant al món, què està fent la competència i quines són les principals tendències en els nostres sectors. 
Per mitjà d’un procés d’orientació
Avui dia l’empresa industrial se sol trobar sola davant la disjuntiva de prendre decisions amb poques dades en un món hiper-VUCA. amec t’acompanya per fer un índex de referència permanent amb altres empreses industrials, aportant els millors experts per ampliar la visió i amb un procés d’ orientació per poder situar-te en nous paradigmes per a una millor presa de decisions. 

Tramitant ajudes 

amec treballa estretament amb les administracions nacionals i internacionals per proporcionar als seus socis les millors ajudes que facilitin la consecució dels seus objectius.