Logo AMEC
Activitats - MISSIONS INTERNACIONALS

El contacte directe t'obre portes

Si un mercat t’interessa, sens dubte has d’anar a conèixer-lo i contactar amb els seus principals agents. amec t’ho posa fàcil mitjançant l’organització de missions empresarials, en les quals, juntament amb un grup d’empreses, visitaràs un altre país. Durant la visita et facilitarem reunions amb clients potencials, podràs contrastar la teva informació prèvia i obrir noves oportunitats de negoci.

Contacte únic i privilegiat

Les missions empresarials són viatges organitzats a un país d’interès comercial per a les nostres empreses. Preparem l’expedició a destinació i tanquem una valuosa agenda de contactes amb els perfils definits per les nostres empreses, ja siguin compradors, importadors i distribuïdors, prescriptors o contactes institucionals, per a la celebració de reunions B2B en un únic lloc i un espai de temps curt. L’objectiu d’aquestes visites és fer trobades directes amb clients potencials en els mercats clau.

 

amec coordina tot el procés i l’agenda de contactes. A més, en cas que hi hagi alguna ajuda oficial per a aquest tipus d’incursions comercials, amec la comunicarà als seus membres i la tramitarà.

 

La nostra àmplia xarxa de contactes amb les institucions dels països que visitem i les seves organitzacions empresarials ens permet relacionar-nos amb els actors de més interès per als nostres membres i tancar trobades focalitzades en conèixer el mercat i les seves oportunitats, contactar amb nous clients potencials i apropar les nostres empreses a la venda. La nostra Xarxa internacional és part fonamental en el desenvolupament d’aquesta feina. Amb presència a 38 països, està adequadament relacionada amb tots els agents, disposa dels contactes estratègics i s’encarrega d’obrir les portes a les nostres empreses en el país de destinació. amec posa d’aquesta manera a disposició dels seus membres el seu ampli ecosistema, una valuosa xarxa de relacions que permet a tota la comunitat nodrir-se i créixer junts.

 

D’altra banda, el nostre Observatori s’encarrega de dur a terme una feina profunda de prospectiva de mercats que permet disposar d’informació valuosa de destinacions clau, així com detectar quins països poden ser interessants en un futur pròxim per a un sector en concret. Aquesta informació resulta clau per organitzar les missions i posar el focus en nous països que poden ser una nova destinació d’interès per a les nostres empreses.