Logo AMEC
Programa Adaptive Industry

Objectius del programa

 

Empoderar els líders de la majoria de les indústries espanyoles, empresaris d’èxit amb escassetat de temps i recursos, perquè puguin decidir i actuar amb anticipació i adaptabilitat en un context canviant.

 

Els executius de les grans empreses multinacionals disposen de múltiples eines d’informació, formació, prospectiva i acompanyament per guiar les seves decisions, minimitzant així els riscos. El nostre objectiu és minimitzar també els riscos de les indústries que, no sent grans empreses multinacionals, sí que són empreses tecnològiques amb grans oportunitats internacionals.

A qui ens dirigim?

El programa està pensat per a alts directius d’empreses industrials que:

 • Operin a mercats internacionals
 • Estiguin afrontant transformacions importants a la seva empresa (mercats, models de negoci, processos productius, models d’innovació, entre d’altres)
 • Estiguin oberts a el progrés: professionals que es vulguin plantejar noves preguntes i busquin respostes diferents davant l’entorn actual
 • Vulguin desenvolupar noves capacitats de lideratge
 • Sàpiguen aprofitar un acompanyament extern d’alt valor que enriqueixi les seves preses de decisions

Què prometem?

Inspiració: sessions de formació pràctica i focalitzada en els aspectes clau que estan transformant l’empresa industrial, impartides per experts de primer nivell

 

Experiències: compartirem experiències reals i analitzarem les solucions implementades per altres empreses amb problemes similars

 

Orientació: 4 sessions individuals d’orientació per facilitar, des d’un acompanyament humanístic, la presa de decisions des de nous paradigmes i la implementaciód’accions per aconseguir els objectius, realitzades per orientadors professionals acreditats internacionalment

 

Mentoria: 2 sessions d’assessorament per part de reconeguts experts en estratègia empresarial per acompanyar en l’estratègia i el negoci, i concretar les idees generades en projectes concrets. Amb la participació de tot l’equip directiu de l’empresa

 

Col·laboració: realitzarem dinàmiques de treball en xarxa i farem realitat projectes de col·laboració entre les empreses participants (tecnològics, de mercat, de negoci, de producte, etc.)

banner.JPG

Llançament

Procés d'orientació individual

Sessions inspiradores. Periodicitat mensual (16.00-19.00)

Mentoria. Dues sessions

Treball en xarxa i col·laboració

Equipo

Xavier Marcet

Consultor en estratègia, innovació i emprenedoria corporativa amb un accent radical en ajudar les persones i les organitzacions a adaptar-se als nous reptes. Format en postgrau i educació contínua a les escoles de negocis UC Berkeley, IESE i ESADE i una llicenciatura en Història. President de LeadToChange.

Àngels Pons

Formadora de directius i mànagers en lideratge, gestió d’equips i canvi cultural. Sòcia fundadora d’Abiwell Liderazgo y Coaching i d’Abiwell Escuela de Coaching, acreditada per l’International Coaching Federation. Orientadora amb més de 5.000 hores d’orientació. Llicenciada en Ciències Econòmiques i PDD a Esade.

Oscar Puig

Ha dedicat més de 25 anys de la seva carrera professional a el suport de la internacionalització i competitivitat d’empreses industrials des amec, i anteriorment en altres organitzacions empresarials. Expert en internacionalització d’empreses industrials, desenvolupament competitiu, reptes de la indústria, el seu ecosistema i gestió d’organitzacions empresarials.

osep Maria Coll

Consultor, professor i investigador especialista en transformació sostenible, desenvolupament organitzacional i avaluació per a l’aprenentatge i l’adaptació per a organitzacions públiques i privades, incloses la Comissió Europea i les Nacions Unides. Llicenciat en Administració i Gestió d’Empreses, doctor en Economia Internacional del Desenvolupament i màster en Economia de la Integració Europea.

Alfons Cornella

Fundador d’Infonomia i de l’Institute of Next, empreses de serveis per repensar el futur de les empreses i les organitzacions amb un enfocament especial en innovació de models de negoci. Explora constantment els ecosistemes d’innovació internacionals. Ha publicat 34 llibres, així com centenars d’articles breus sobre innovació, negocis i tecnologia, des de la perspectiva de la transformació de les organitzacions.

Francisco Loscos

Consultor i assessor d’empreses en projectes de lideratge, talent, i canvi. Conseller de diferents organitzacions relacionades amb la gestió del capital humà. Professor associat del Departament de Direcció de Persones i Organització d’ESADE. Professor convidat de diferents universitats i escoles de negocis de diferents països. Professor «honoris causa» de la Universidad Católica (Argentina).

Ignasi Cubiñà

Biòleg, va cofundar Eco Intelligent Growth el 2005 amb el propòsit d’implementar els principis Cradle to Cradle® i economia circular, juntament amb EIG, va ajudar a empreses de tot el món en la transició cap a models de negoci circulars i de desenvolupament de productes saludables i perpètuament reciclables. 

Francesc Gonzàlez

Enginyer Industrial ETSEIB. Màster MBA per ESADE, autor de el llibre: “Com augmentar salaris sense pagar + € uros” Des 2014 director general de la Fundació AQPE: Agency for Qualification of Professional Engineers. És membre de l’Tribunal Laboral de Catalunya, membre de l’consell Assessor de amec. Coordinador de la Comissió de RRHH de Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya. Conferenciant expert en política salarial

Carles Gomara

Especialista en Transformació Digital i Tendències Tecnològiques. Actualment treballa al Departament d’Estratègia Empresarial d’ACCIÓ com a expert en Tecnologia i Transformació Digital a petites i mitjanes empreses. “La meva motivació. El meu objectiu. Explico la tecnologia i els seus casos dús als professionals que no experts en tecnologia. Per ensenyar alguna cosa d’una manera senzilla però precisa, primer ho has de comprendre en profunditat. Desmitificar la tecnologia és clau per impulsar-ne l’adopció.”

Beneficis

Els principals beneficis que obtindran els directius de les empreses industrials participants, un cop finalitzada la participació en Adaptive Industry són:

 

 • Desenvolupar habilitats com una major capacitat d’anticipació i adaptabilitat davant els constants canvis de l’entorn
 • Obtenir una informació adequada per poder reduir els riscos en la presa de decisions
 • Compartir visions diferents per enriquir el procés de presa de decisions
 • Dissenyar un pla d’acció per implementar avenços d’impacte en les seves empreses
 • Comptar amb un acompanyament expert per convertir en projectes concrets les idees generades
 • Identificar i posar en pràctica projectes col·laboratius (tecnològics, de mercat, de negoci, de producte, etc.) amb altres empreses

Inscripcions 

No et perdis un curs excepcional. Estem rebent moltes felicitacions.

  • Aquest lloc està protegit amb reCAPTCHA i s'apliquen les Condicions i el servei de privacitat de Google.

  • * Camps obligatoris

  NOTA LEGAL

  Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.


  amec és l’entitat que agrupa les principals indústries internacionals d’Espanya: una comunitat visionària, col·laborativa, autogovernada i amb una potent activitat de lobby.
 Al centre de la nostra activitat estan les nostres indústries, les que governen amec, les que comparteixen experiències i les que es beneficien del nostre coneixement, contactes i actuació.

  Abiwell és un equip de professionals especialistes en lideratge i orientació empresarial. Formem mànagers en pràctiques de lideratge que acompanyin l’estratègia de negoci i enriqueixin les persones. Amb l’orientació, acompanyem a directius i els seus equips en els seus desafiaments de futur. A la nostra escola, certificada per l’International Coaching Federation, formem persones que volen aprendre la professió d’orientador.

  Lead To Change és una consultora boutique transversal especialitzada en innovació, estratègia i transformació cultural. Acompanyem i assessorem els nostres clients en els processos de transformació i gestió del canvi en les organitzacions. A través de la consultoria estratègica ajudem a afrontar la nova gestió amb les màximes garanties i prenent les decisions més adequades per a cada negoci.

  © 2022 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  This site is registered on wpml.org as a development site.