Logo AMEC
Serveis - PLATAFORMES DE PROMOCIÓ

Amplia el teu potencial a les nostres plataformes

Coneix les noves plataformes de promoció digital internacional: l’aparador virtual de la indústria espanyola.

 

Participa en aquest projecte d’amec, on aglutinem i cuidem a tots i cada un dels sectors industrials de la nostra comunitat, amb l’objectiu d’impactar i captar l’interès de les empreses target a l’estranger.

 

És imprescindible que d’alguna manera o altra, en formis part. Volem que hi siguis present. Entra i comprova si la teva empresa es troba al directori adequat.

Qué inclouen aquestes plataformes?

 1. Directori d’empreses del sector.
 2. Secció amb informació sectorial, on es mostren les característiques de la indústria nacional i els avantatges de col·laborar amb una empresa espanyola. Tot això acompanyat d’un vídeo promocinal on es presenta el sector mitjançant l’aportació de dades, avantatges competitius i material gràfic exclusiu.
 3. Apartat de casos d’èxit relacionats amb la innovació, on es parla d’empreses concretes i de casos d’èxit específics, i on es destaca el valor afegit de poder treballar amb elles. Els casos d’èxit poden elaborar-se en format vídeo, entrevista escrita o notícia.
 4. Llistat dels principals esdeveniments internacionals on participen empreses espanyoles, des d’on es realitzaran campanyes promocionals específiques.
 5. Panell de notícies sectorials.
 6. Punt de contacte per empreses client estrangeres i fires internacionals, a través de l’apartat d’Oficina Internacional.

Per què participar?

La principal plataforma digital de representació i promoció de la indústria espanyola a l’exterior, pensada pea:

 

 1. Millorar el posicionament en línia de les empreses, mitjançant el link-building.
 2. Aconseguir una major visibilitat dels participants, gràcies a la difusió de la plataforma a nivell internacional (mitjançant la nostra xarxa internacional, organismes multiplicadors, xarxes socials, campanyes en esdeveniments, codis QR …)
 3. Dotar a les empreses d’una nova via de generació de leads comercials.
 4. Potenciar la notorietat de la indústria espanyola i de les seves empreses, emfatitzant els avantatges competitius de manera agregada i exposant casos d’èxit d’empreses concretes que potenciïn els avantatges de col·laborar amb una empresa espanyola.
 5. Incrementar les visites de clients potencials en esdeveniments virtuals i presencials, a través de campanyes promocionals específiques.

T’apuntaràs oi?

Un vídeo per presentar cada sector

Vols participar? 

Completa el formulari per accedir al catàleg de preus, el qual apareixerà al final de manera automàtica i immediata.

  • Servei d'interès
  • Aquest lloc està protegit amb reCAPTCHA i s'apliquen les Condicions i el servei de privacitat de Google.

  • * Camps obligatoris

  NOTA LEGAL

  Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.


  © 2022 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  This site is registered on wpml.org as a development site.