Logo AMEC
Cursos - INTERNACIONALITZACIÓ

Per poder importar i exportar amb èxit és important conèixer l’operativa duanera i dissenyar una bona estratègia de comerç exterior que ens permeti ser més competitius al mercat i minimitzar els costos i riscos: Conèixer i definir la partida aranzelària dels productes que comercialitzo, determinar correctament l’origen de les mercaderies i com certifique el mateix, els aranzels a pagar en cada operació, les diferents mesures de política comercial aplicables i la documentació que es requereix per poder importar i/o exportar les mercaderies a/i des de tercers països.

El complex camp de les operacions de comerç internacional és una font inesgotable de negocis jurídics als quals no es presta tota latenció que la seva importància requereix. El contracte de compravenda és el fonament bàsic de tot aquest entramat de negocis jurídics

L’Observatori amec explicarà les bases per construir una estratègia d’intel·ligència de mercats internacional, des de fer una cerca de contactes internacionals fins a seguir les possibles alertes i oportunitats comercials, i utilitzar els indicadors econòmics i comercials per avaluar el potencial dels diferents mercats internacionals.

En un contexto internacional marcado por la crisis derivada del Covid-19 la internacionalización de las empresas se ha convertido en un salvavidas para sus proyectos.

Els bàsics de l'exportació

Obrir-se al mercat exterior requereix uns coneixements previs necessaris per dur a terme els projectes amb més seguretat. A amec t’oferim una formació sobre els aspectes indispensables de l’exportació adreçada a totes les persones relacionades amb la internacionalització de l’empresa.

Assentar bé les bases

Comptar amb els coneixements necessaris per exportar és un dels primers passos abans d’operar en qualsevol mercat. amec ofereix a les empreses industrials una formació específica sobre els aspectes essencials de l’exportació. Gràcies a aquesta formació, totes aquelles persones que s’iniciïn en la internacionalització de l’empresa podran fer la seva feina amb unes bases ben assentades. La formació permetrà conèixer tot l’indispensable per exportar amb fiabilitat.

 

Exportar requereix a més una metodologia, que amec posa a disposició dels nostres membres mitjançant aquesta formació. Així mateix, la nostra formació aporta un valor especial, ja que està pensada i dirigida exclusivament a les empreses industrials, amb un contingut basat en tots els aspectes d’interès per a elles. De la mateixa manera, la destinem concretament a les persones que tenen relació amb la internacionalització de l’empresa. 

 

Assistir a la nostra formació, a més, amplia la teva xarxa de contactes.

 

Som experts i referents en formació, tal com avalen les nostres habituals participacions com a ponents especialistes en nombrosos fòrums tant al nostre país com a l’estranger.

Formació accessible i de qualitat

Ens adaptem al teu temps i disponibilitat

Amb formació presencial, en reproducció en continu, en línia i a la teva empresa. Tu tries quina opció és millor per a tu segons el teu dia a dia i disponibilitat.

Cursos de durades diferents

Depenent de la necessitat i la temàtica a tractar, realitzem formació de curta durada o bé cursos que requereixen diverses jornades.

Amb el millor professorat

Comptem amb especialistes en tots els àmbits de la internacionalització i disposem de tres cursos ideats i realitzats íntegrament per experts d’amec.

Preferencials per als nostres membres

En formacions de curta durada, l’assistència és gratuïta i en les més extenses apliquem un 50 % de descompte. Tramitem sense cost la Bonificació Fundae destinada a la formació de treballadors en actiu.

Qualitat contrastada

Tota la nostra formació està altament valorada pels nostres associats: el 2019 va ser puntuada amb un 4,4 sobre 5.

Formació sobre els temes de més interès

Els Incoterms, l’origen de la mercaderia, el pla de màrqueting internacional, màrqueting industrial, recursos en línia per a intel·ligència de mercats, preparar una fira amb èxit, etc.

Últimes notícies
© 2022 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
This site is registered on wpml.org as a development site.