Logo AMEC

Necessites un ponent de referència?

Els nostres professionals preparen i ofereixen conferències d’alt nivell sobre una gran diversitat de temes. És per això que els nostres experts participen amb universitats, centres empresarials i de recerca a tot el món. Sobre quin tema vols que et preparem una ponència memorable? 

Joan Tristany

· L’avaluació d’impacte en organitzacions de suport a les empreses.· Conjuntura i perspectives de les empreses industrials internacionalitzades. · Avaluació de la solidesa de la internacionalització d’una economia. El cas espanyol.

Diego Guri

· Les claus per convertir-se en un territori exportador. · L’ABC de l’exportació. · Internacionalització responsable.

Oscar Puig

· Reptes de l’empresa industrial internacionalitzada. · Anàlisi i selecció de mercats internacionals. · Elabora el teu pla de màrqueting internacional.

Susana González

· Recursos en línia per a intel·ligència de mercats internacionals. · What’s next? Grans tendències industrials.

Carmina Castellà

· Tendències de l’embalatge. Canvi de paradigma. · Indústria de processos alimentaris. El cas espanyol.

Alejandro Gallego

· Fabricació tèxtil sostenible, el futur? · Col·laboració empresarial. Beneficis de la col·laboració entre empreses industrials i empreses emergents.

Sonia Fernández

· Contractació pública internacional. Quines oportunitats t’ofereixen els nous escenaris de futur? · Les claus per internacionalitzar el teu esdeveniment. · Cooperació entre organitzacions empresarials. Metodologia de l’èxit.

Lucas Duchatel

· Fes negocis al sud-est asiàtic. Tria el país, et donem els consells. · Viatge de prospecció al Magrib. Les claus per a una bona agenda de reunions.

Raquel Pous

· Maximitza la teva participació a les fires internacionals. · El mercat alemany. Coneix les llegendes i veritats que afecten la venda industrial.

Andrea Rodrigo

· Com impulsar les vendes del sector industrial a través d’Internet. · Identifica els actors clau del teu sector a escala internacional.

¿Qué estás tramando? 

  • Aquest lloc està protegit amb reCAPTCHA i s'apliquen les Condicions i el servei de privacitat de Google.

  • * Camps obligatoris

  NOTA LEGAL

  Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.


  © 2022 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  This site is registered on wpml.org as a development site.