Logo AMEC
Cursos - DIGITALITZACIÓ & INDÚSTRIA 4.0

En aquest curs veurem de forma pràctica com hem de crear un compte publicitari a linkedin i a partir d’aquest llançar campanyes publicitàries que acompanyin l’estratègia comercial i/o d’exportació de l’empresa.

QUÈ ÉS EL MANTENIMENT PREDICTIU
El manteniment predictiu és una tècnica que utilitza eines i tècniques danàlisi de dades per detectar anomalies en el funcionament i possibles defectes en els equips i processos, de manera que puguin solucionar-se abans que sobrevingui la fallada.

Formació perquè les persones, els processos i les tecnologies siguin capaços d’evolucionar el funcionament actual cap al SMART MANUFACTURING.

Els Ciberatacs a les empreses són cada vegada més freqüents, conèixer on ens poden atacar i com actuar davant aquest atac és fonamental.

La nostra web no està exenta dels ciberatacs

Sabem quins són?

Com els podem prevenir?

L‘acceleració de la transformació digital als departaments comercials i de vendes està sent espectacular. L’estratègia digital de les empreses industrials ha guanyat molta rellevància durant els últims anys i el canal online ha estat clau per generar oportunitats de negoci.

LinkedIn no és una xarxa social més, és una xarxa professional, si a la vida real tenir bons contactes és important, la importància creix quan passem al món virtual. LinkedIn t’ajuda a generar relacions professionals profitoses i estables.

Afrontem junts el gran repte

La transformació digital és ineludible i, a més, ho canvia tot. Canvia la forma d’operar de les empreses, modifica la forma de brindar valor als clients i la relació amb els treballadors, afecta les àrees de producció i fa evolucionar els processos de fabricació. A amec t’acompanyem en aquest procés de transformació, mitjançant l’assessorament d’experts, la formació i la col·laboració amb altres empreses de la nostra comunitat.

T'acompanyem en el teu procés de transformació digital mitjançant:

Assessorament: coneix les tendències més destacades i consulta als millors socis.

 

Col·laboració: coneix el que estan fent altres empreses i aprofita per compartir recursos amb elles.

 

Capacitació: gaudeix d’una oferta d’activitats planificada per abordar els principals reptes de la indústria.

 

Acompanyament: suport als nostres socis en la posada en marxa de projectes d’Indústria 4.0.

  • Cubeirobx

Últimes notícies

Formulario 

    NOTA LEGAL

    Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.


    © 2022 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
    This site is registered on wpml.org as a development site.