Logo AMEC
Serveis - XARXA INTERNACIONAL

Som l'extensió de la teva empresa al país de destinació

La Xarxa internacional d’amec és una potent eina de contactes estratègics en els 38 països de destinació en els quals té representants i delegats, i actua com una extensió de la comunitat amec posant a la vostra disposició la seva experiència i el seu coneixement de cada mercat.

 

Països:

Alemanya, Algèria, Austràlia, Bahrain, Bielorússia, el Brasil, el Camerun, la Xina, Colòmbia, la Costa d’Ivori, Dinamarca, els Emirats Àrabs Units, Eslovàquia, els Estats Units, Finlàndia, Ghana, Hong Kong, l’Índia, Indonèsia, l’Iran, Japó, Jordània, el Kazakhstan, Kuwait, el Marroc, Mèxic, Noruega, Nova Zelanda, Oman, Polònia, Qatar, la República Txeca, Rússia, el Senegal, Singapur, Suècia, Tunísia i Ucraïna.

amec compta amb representants permanents a Mèxic, els Estats Units, la Xina i l’Índia que li permeten disposar d’informació i oportunitats per a la seva comunitat, a més de multiplicar la seva capacitat d’incidència en aquests mercats.

 

Els representants són els ulls i les orelles d’amec en aquells mercats estratègics on la majoria dels membres d’amec tenen una presència establerta. Estan a disposició d’amec i la seva comunitat per a qualsevol projecte o consulta, ja sigui individual o col·lectiva.

 

Sol·licita un servei a la teva mida. T’oferim assessorament individualitzat per a realitzar el teu projecte.

Què t'ofereix la Xarxa internacional d'amec?

Informes a mida en mercats estratègics

Agendes de contactes internacionals

Cerca d'agents i distribuïdors

Acompanyament a la implantació de la teva empresa a l'exterior

Altres tipus de projectes individuals

Solicita una primera reunión sin compromiso 

Sol·licita un servei a la teva mida.

  • condicions legals
  • Aquest lloc està protegit amb reCAPTCHA i s'apliquen les Condicions i el servei de privacitat de Google.

  • * Camps obligatoris

  NOTA LEGAL

  Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.


  Últimes notícies
  © 2022 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  This site is registered on wpml.org as a development site.