Logo AMEC
Activitats - FIRES INTERNACIONALS

Les fires, un gran aparador al món

Les fires i els congressos són el gran punt de trobada de professionals, proveïdors i clients del teu sector. Pel seu poder de convocatòria és una inversió molt rendible per promocionar-se a escala internacional. El nostre suport a fires i congressos permet als nostres membres reduir riscos, estalviar temps i costos, i aconseguir els millors contactes, assolint així més èxit en la seva estratègia de màrqueting internacional.

Les fires i congressos professionals són el punt de trobada clau dins d’un sector i assistir-hi és indispensable en qualsevol estratègia comercial que dugui a terme una empresa.

En poc temps i en un sol lloc, pots exposar els teus productes a visitants internacionals predisposats a conèixer-los i obrir la porta a nous clients i mercats. A més d’acostar-te a la venda, aquests esdeveniments són perfectes per realitzar treball en xarxa, conèixer les noves tendències de la indústria, consolidar la imatge de la teva empresa a escala internacional i treballar els vincles amb els teus clients.

 

A amec facilitem la participació en fires i congressos de la nostra comunitat, perquè aprofitar al màxim el seu potencial no és una tasca senzilla. A amec gestionem les inscripcions, la decoració i la logística, i realitzem activitats de promoció tant abans com durant l’esdeveniment, de manera que els nostres socis puguin focalitzar els esforços únicament en les vendes. A més, oferim suport personalitzat en la tramitació d’ajudes per a la participació de les empreses.

 

amec té més de 50 anys d’experiència en representació de fires i com a coordinador d’activitats. Estem presents en totes les grans cites internacionals i tenim contacte directe amb els organitzadors.

 

Per què anar acompanyat d'amec a les fires internacionals?

 

  • Triar aquelles fires més interessants per al teu sector i mercat de destinació gràcies al nostre coneixement i assessorament.
  • Accedir a ajudes oficials en la promoció comercial exterior. Nosaltres les presentem davant l’Administració.
  • Aconseguir major visibilitat i poder de convocatòria amb les nostres participacions agrupades.
  • Estalviar costos amb la contractació compartida de la decoració de l’estand i el transport fins al recinte.
  • T’assessorem i acompanyem en tot el procés: des de buscar la ubicació ideal del teu estand fins a l’acompanyament durant la fira amb personal qualificat d’amec.
  • Assistir als esdeveniments de treball en xarxa que organitzem, trobades B2B amb clients potencials i al servei de generació de contactes de col·laboració entre empreses. Els experts d’amec t’ajudem a trobar socis.
  • Formar part de les nostres campanyes de màrqueting en línia: pàgina d’aterratge, campanya de Google Ads, gestió de contactes comercials, etc.
  • Formar part de les nostres campanyes de comunicació: notes de premsa, entrevistes, reportatges a mitjans i revistes especialitzades, reportatge documental durant l’esdeveniment, etc.
  • Un cop finalitzada la fira t’ajudem donant seguiment als teus contactes. A més, et facilitem contactes recollits pel personal d’amec durant la fira.

T'oferim diferents formats de participació

Organització de pavellons sectorials

Estand compartit

Estand individual i participació sinèrgica

Estand institucional

El temps millor emprat

Aprofita la nostra experiència per escollir les fires més interessants per a la teva empresa al teu sector i mercat de destinació, descobreix noves oportunitats i rep el suport dels nostres contactes en l’organització dels principals esdeveniments mundials.

Últimes notícies
© 2022 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
This site is registered on wpml.org as a development site.