Logo AMEC

Quin és el millor marketplace?

A amec t’ajudem a trobar el marketplace ideal per enfocar la teva estratègia de venda digital, segons el teu perfil empresarial i les característiques del teu producte i el mercat de destinació.

 

Demana aquest servei amb el teu KAM d’amec (key account manager).

Els mercats web són una excel·lent opció per generar contactes comercials de qualitat i fer que els compradors que estan buscant el teu producte o solució tecnològica et puguin trobar. I és que el 90 % d’una decisió de compra B2B es realitza amb la informació de l’empresa a internet, per això el cost d’oportunitat de no ser-hi és molt elevat.
 
En utilitzar els mercats web aprofites el posicionament ja existent i no has de dedicar recursos a estratègies SEO i SEM específiques per potenciar la teva marca en aquest mercat, ja que et bases en la imatge i confiança que genera el mercat web on ets. El comprador entra en aquests cercadors per trobar totes les seves opcions en un sol lloc.
 
A més, moltes plataformes ofereixen espais especials per a agrupacions i que operen de manera similar a centres sectorials o pavellons nacionals d’una fira, però en línia.
 
A amec coneixem les plataformes digitals clau per situar les empreses en els principals mercats d’oportunitat de cada sector i treballem per aconseguir les millors condicions d’accés per als nostres socis.
En entorns industrials o de grans compres, el cicle de compra no es completa a internet, però els contactes generats suposen un avantatge competitiu sobre els competidors i una oportunitat de venda que el teu equip comercial pot seguir i tancar.  
 
Amb tantes opcions de mercats web especialitzats en sectors, països o una combinació de tots dos, és important escollir en quines plataformes és millor treballar per generar el màxim de contactes comercials de manera eficient. 
 
A amec t’ajudem a trobar el mercat web ideal per enfocar la teva estratègia de venda digital, segons el teu perfil empresarial, experiència en línia, les característiques del producte i el mercat de destinacióA més, des del departament de màrqueting t’oferim programes de formació per aprendre a operar comercialment en línia, generar nous contactes i aconseguir tancar noves oportunitatis de venda des de l’equip comercial.   

La partida comercial es juga en línia

El camp de joc de les vendes industrials serà en línia! A amec et portem l’avantguarda de l’estratègia de vendes digital. 

Últimes notícies
© 2022 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
This site is registered on wpml.org as a development site.