Logo AMEC
Cursos - MARKETING INTERNACIONAL

Vols aconseguir un major impacte en les teves comunicacions? Vols generar interès sobre la teva activitat i cridar l’atenció dels teus clients i potencials clients?

Una redacció clara, correcta i concisa serveix, a més, no només per captar interès i trànsit, sinó també per mostrar capacitat, professionalitat i generar confiança.

En aquest curs veurem de forma pràctica com hem de crear un compte publicitari a linkedin i a partir d’aquest llançar campanyes publicitàries que acompanyin l’estratègia comercial i/o d’exportació de l’empresa.

amec en col-laboració amb EADA organitza aquest programa sobre Marketing destinat a empreses industrials. Per que no és el mateix vendre a consumidors que a empreses.

6 sessions de 4 hores cadascuna. Atreveix-te amb tot el Programa complet o escull la sessió que més t’interessi.

L’acceleració de la transformació digital als departaments comercials i de vendes està sent espectacular. L’estratègia digital de les empreses industrials ha guanyat molta rellevància durant el darrer any i el canal online ha estat clau per generar oportunitats de negoci.

LinkedIn no és una xarxa social més, és una xarxa professional, si a la vida real tenir bons contactes és important, la importància creix quan passem a allò virtual. LinkedIn us ajuda a generar relacions professionals profitoses i estables.

Saps com utilitzar recursos de l’storytelling per comunicar les teves idees?

Saps com destacar entre els teus competidors?

Fem presentacions per convèncer el nostre públic perquè canviïn de mentalitat o comportament.

Com ajuda la Neurociència a una venda professional

La Neurociència ens permet Vendre “sense VENDRE”, és a dir, ens permet convertir la venda en un procés sistemàtic i repetitiu que arriba de forma immediata al cervell reptilià del client, que és on pren les decisions. Aquest procés no només va dirigit als “encarregats de vendre”, també s’adapta perfectament a la mentalitat dels enginyers, que simplement aplicant les neuroeines generaran una relació de confiança amb el client

Per què formar-te a amec?

A amec recollim les inquietuds de les nostres empreses, busquem el millor expert, ideem la formació necessària i convoquem a les persones interessades. També realitzem prospectiva per identificar aquelles temàtiques que poden ser de més interès per als nostres associats.

 

  • Ens adaptem al teu temps, amb formació presencial, en reproducció en continu, en línia i a la teva empresa.

  • Formació de curta durada i cursos de diverses jornades.

  • Comptem amb els millors experts: CESCE, CIDOB, EADA, ESADE, etc.

  • Tota la nostra formació està altament valorada pels nostres associats: el 2019 va ser puntuada amb un 4,4 sobre 5.

  • Som formadors amb un ampli reconeixement internacional. Participem habitualment com a formadors i ponents a diversos actes tant al nostre país com a l’estranger.

Preus preferencials en formació per a la nostran comunitat

Formació amb descompte

Bonificacions

Últimes notícies
© 2022 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
This site is registered on wpml.org as a development site.