Logo AMEC

Marketing industrial

Quins beneficis obtindrem

Conèixer les particularitats del màrqueting industrial com a procés continu per identificar, crear, aportar i mantenir el valor necessari que permeti definir i assolir els objectius de vendes i de rendibilitat en un moment com l’actual.

Compartirem l’enfocament estratègic i les operatives necessàries per minimitzar l’impacte de la pandèmia i adaptar-nos a l’entorn MEGA VUCA amb què conviurem a partir d’ara.

Dirigit a responsables o integrants del departament de màrqueting, caps de venda o directors comercials, gerents d’empreses industrials.

Formadores

Toni Pinar

Llicenciat en Econòmiques i Administració d´Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomat en Direcció de Màrqueting per EADA. Ha estat consultor d’estratègia comercial i màrqueting a multinacionals com Deloitte i Ernst & Young. Actualment dirigeix Team Concept, consultora especialitzada en mercats industrials que va fundar el 1993. És professor associat del departament d’Economia de l’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona i d’EADA, on dirigeix els programes de Direcció Comercial i Vendes, Marketing Industrial i Key Account Management.

Martín Vivancos

Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Girona i en Educació Física per la Universitat de Barcelona. Diplomat per la U.P.C en Màrqueting Estratègic i Operatiu, així com, en Gestió de Qualitat, ha desenvolupat una part de la seva carrera professional com a consultor en aquestes àrees. Màster en Direcció de Màrqueting i en Lideratge i Coaching organitzatiu per EADA, intenta conjugar aquestes dues àrees de coneixement com a formador i consultor. Ha col·laborat amb Abertis, Agbar, Akzo, Alcampo, CaixaBnak, Caprabo, Cirsa, Henkel Ibèrica, Pirelli, Wrigley o Xerox entre d’altres. Actualment és Director del Màster Executiu de Direcció de Màrqueting i Comercial d’EADA.

David Soler

Diplomat en Màrqueting i Direcció General per EADA. Va iniciar la seva carrera professional al Grup Planeta, ocupant diversos càrrecs directius a nivell internacional vinculat sempre a les àrees de Màrqueting, Vendes, Estratègia i Gestió. Ha desenvolupat projectes i formació per a empreses com ara BASF, European Hydration Institute, RandomHouse Mondadori, Catalunya Radio i Abacus. Actualment és assessor independent a Estratègia Digital, models de negoci i Social Media Marketing.

Carles Revilla

Freelance en estratègia i màrqueting digital. Treballa amb empreses de diferents sectors per optimitzar la seva presència a entorns digitals i generar noves oportunitats de negoci. També col·labora amb escoles de negocis i altres organitzacions com a professor en matèries de màrqueting, estratègia digital i internacionalització

Carlos Gonzalvo

Llicenciat en Ciències empresarials per ESADE, Màster en Business Administration a ESADE, llicenciat en Administració i Direcció d’empreses per la Universitat Ramon Llull (Esade), diplomat en Direcció i Gestió Tributària per EAE i COACH Executiu Certificat per ICF International Coach Federation. Ha format directius i ha realitzat consultoria en múltiples empreses públiques i privades com NESPRESSO, SANOFI, BOEHRINGER INGELHEIM, ABERTIS, SABA, BANESTO, BANC SANTANDER, ACCIO10, entre d’altres. Ha impartit conferències a Cambres de Comerç i Col·legis Professionals i actualment compagina la seva tasca de consultoria amb la docència a escoles de negocis.

Magali Benítez

Sòcia Directora de l’agència Poliedric – Consultora & Formadora Publicitat Digital, SEM i Google Ads

Inscripcions Marketing Industrial 

No et perdis un curs excepcional. Estem rebent moltes felicitacions.

  • Som membres d'amec *
  • Vull inscriure'm a tots els tallers
  • Inscripció a Identificar valor en mercats industrials
  • Inscripció a: Crear Valor en mercats industrials
  • Inscripció a: Aportar i mantenir valor en mercats industrials
  • Inscripció a: Marketing digital per a equips de vendes i negocis BtoB
  • Inscripció a: Aportar i mantenir valor en mercats industrials (II) Inbound Marketing
  • Inscripció a: Quantificar el valor generat
  • condicions legals
  • Aquest lloc està protegit amb reCAPTCHA i s'apliquen les Condicions i el servei de privacitat de Google.

  • * Camps obligatoris

  NOTA LEGAL

  Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.


  © 2022 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  This site is registered on wpml.org as a development site.