Logo AMEC

Marcado Ce

Quins beneficis obtindrem

El curs complet és una combinació teòrico-pràctica que permetrà a l’empresa adquirir:

 • Formació pràctica sobre aspectes genèrics com la directiva de seguretat de màquines 2006/42/CE i les normes europees i internacionals relacionades amb la seguretat de màquines (distància de seguretat, sistemes de comandament, parades d’emergència, enclavaments, etc.).
 • Experiència pràctica en l’aplicació in-company d’una metodologia eficaç per a la realització d’un expedient tècnic de màquina per al marcatge CE, tant si es tracta d’actualitzar un expedient com de realitzar-ne un de nou. En tots dos casos, el curs permetrà al personal tècnic adquirir el coneixement per a la certificació de la seva maquinària.

Formadores

Alfonsa Ledesma

Directora general d’Advanced Consulting and Engineering Iberia (A.C.&E. Iberia) i de Manualistics Techmance®. Va començar la seva carrera com a CT (Comunicador Tècnic) el 1992 a Itàlia creant la DT (documentació tècnica) requerida per les directives de marcatge CE. Allí va entrar en contacte amb el món la seguretat de les màquines, que ha estat la seva altra àrea de recerca des de llavors. Des del 2018 és membre de l’associació de comunicadors tècnics més gran d’Europa, tekom Europa, i de l’associació de comunicació tècnica d’Itàlia, Com&Tech.

Alexandra V. Abraham

Project Manager del Departament de Comunicació Tècnica i Tècnic de Seguretat d’Advanced
Consulting and Engineering Iberia (A.C.&E. Iberia). És llicenciada en Arquitectura i Urbanisme i ha treballat en diversos projectes a Espanya també com a tècnica en eficiència energètica i en realització, gestió i manteniment del Llibre de l’Edifici. El 2016 va entrar en contacte amb l’àmbit de la documentació tècnica treballant per a Manualistics Techmance®.

Inscripcions Marcat CE 

No et perdis un curs excepcional. Estem rebent moltes felicitacions.

  • Aquest lloc està protegit amb reCAPTCHA i s'apliquen les Condicions i el servei de privacitat de Google.

  • * Camps obligatoris

  NOTA LEGAL

  Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.


  © 2022 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  This site is registered on wpml.org as a development site.